Konfliktmægling og individuelle samtaler ved professionel og erfaren konfliktmægler og kognitiv coach, cand.mag.

Relationen er din læremester

Kurser og foredrag i konflikthåndtering og mindfulness

Jeg skræddersyr kurser og foredrag om konfliktløsning, konfliktmægling / mediation efter jeres behov.

Mine foredrag og kurser retter sig til ledere, medarbejdere, teams og omsorgsarbejdere. Jeg kommer ud til virksomheder, temadage og konferencer.

Eksempler på mine kurser og foredrag inden for konfliktløsning og mindfulness på arbejdspladsen, klik på dem for at læse mere:

Konflikthåndteringskursus: "Fra Konflikt til Kontakt"

Foredrag: "Mindfulness"

Kursus: "Mindful konfliktløsning", se også kursusbeskrivelse i pdf: Kursus i konflikthåndtering og opmærksomt nærvær som er kurset "Fra Konflikt til Kontakt" kombineret med Mindfulness)

 

Konflikthåndtering er også stressforebyggende

Konflikter skaber indre støj og modstand, der blokerer så man ikke kan koncentere sig om arbejdsopgaverne. Konflikter skaber ganske enkelt følelsesmæssig stress, og stress skaber igen konflikter.

Mange sygemeldinger skyldes uløste konflikter i privaten eller på arbejdet. Kompetencer i konflikthåndtering samt brug af konfliktmægler når det går galt, burde være obligatorisk på enhver arbejdsplads. Det ville frisætte utrolig megen energi, der kunne bruges til det egentlige formål. 

Ring eller skriv og hør nærmere angående kurser og foredrag, Kontakt

Udtalelser fra kuser & foredrag
 

"Tak for et virkelig godt oplæg! Det kan jeg varmt anbefale til andre:
Børnehjælpsdagens frivilligteam nød et par gode timer i selskab med Signe i forbindelse med et oplæg om konflikthåndtering. Der blev grint højt, reflekteret over egne mønstre og drøftet i plenum. Børnehjælpsdagens frivilligteam har en stor mangfoldighed i forhold til køn, alder, hjemmefronten og status i arbejdslivet – men ALLE fik noget brugbart med hjem, som kan bruges enten privat eller arbejdsmæssigt. Jeg kan varmt anbefale Signe, som gik ind i deltagernes egne oplevelser på en sober, troværdig og engageret måde, så man følte sig forstået og tryg til trods for, at konflikter er netop det modsatte og kan være et meget svært og ømtåleligt område."

Rikke Engskov Enslev, Programchef Børnehjælpsdagen


"Det var et meget fint foredrag med gode øvelser. Jeg har fået rigtig mange meget positive tilbagemeldinger. 
Det var relevant og vedkommende. Dejligt du medindrog folk og stillede spørgsmål. Det gjorde det levende."

Eva Jacobsen, Bispebjerg Hospital, Røntgenafd. (Mindfulness foredrag)

 

"Du skal have en stor tak for den pædagogiske dag, der blev afholdt i april. Det var dejligt at blive introduceret til teorierne omkring konflikthåndtering.

Det var en god ide at have øvelser og at disse foregik i små grupper. Det skabte en masse diskussioner, og der kom en masse forskellige perspektiver på."
Kasper Togeby, Lavuk

 


Signe Saxe Jessen. Cand.mag. Konfliktmægler, Kognitiv coach og Mindfulness-træner
Faksegade 10, kld. 2100 København Ø (ved Trianglen).
Kontakt mob. 26 79 56 08 / Email: signe@korax.dk / CVR-nr. DK31835712