Konfliktmægling og individuelle samtaler ved professionel og erfaren konfliktmægler og kognitiv coach, cand.mag.

Relationen er din læremester

Kurser og foredrag i konflikthåndtering og mindfulness

Jeg skræddersyr kurser og foredrag om konfliktløsning, konfliktmægling / mediation efter jeres behov.

Mine foredrag og kurser retter sig til ledere, medarbejdere, teams og omsorgsarbejdere. Jeg kommer ud til virksomheder, temadage og konferencer.

Eksempler på mine kurser og foredrag inden for konfliktløsning og mindfulness på arbejdspladsen:

Konflikthåndteringskursus: "Fra Konflikt til Kontakt"

Foredrag/minikursus: "Mindfulness". Introduktion til den ikke-dømmende opmærksomhed, accept af andre, livet og verden og det der ikkke kan ændres. Indføring i en enkle og lette opmærksomhedsøvelser på åndedræt og krop, der skaber kontakt med dig selv, opbygger et indre stille rum og stilner sindet hvor du skaber plads til indre ro, mere overblik og glæde ved nærvær. Bedre impulshåndtering og kontakt mellem tanke og følelser.

Kursus: "Mindful konfliktløsning", se også kursusbeskrivelse i pdf: Kursus i konflikthåndtering og opmærksomt nærvær som er kurset "Fra Konflikt til Kontakt" kombineret med Mindfulness)

 "Positiv kommunikation" - Skab forståelse og god kontakt også i kritiske situationer. Bliv bevidst om ordvalg, vendinger og kropssprog, der kan ændres fra negativ til positiv energi. Typisk tre timers oplæg med deltageraktivitet på kompetancedage.

NYT NYT: Åbent Kursus i konflikt og kommunikation Fra 2022 er der åbne kurser for alle med 6-10 deltagere, der jævnligt foregår i mine hyggelige lokaler på Østerbro.

 

Konflikthåndtering er stressforebyggende

Konflikter skaber indre støj og modstand, der blokerer, så koncentrationen om arbejdsopgaverne svækkes. Konflikter skaber ganske enkelt følelsesmæssig stress, og stress skaber igen uhensigtsmæssige handlinger og reaktioner, som let fører til unødvendige konflikter.

Mange sygemeldinger skyldes uløste konflikter i privaten eller på arbejdet. Kompetencer i konflikthåndtering samt brug af neutral konfliktmægler, når det går galt, burde være obligatorisk på enhver arbejdsplads. Det ville frisætte megen energi, der kunne bruges til det egentlige formål. 

Ring eller skriv og hør nærmere angående kurser og foredrag, Kontakt

Udtalelser fra kurser & foredrag
 

"Tak for et virkelig godt oplæg! Det kan jeg varmt anbefale til andre:
Børnehjælpsdagens frivilligteam nød et par gode timer i selskab med Signe i forbindelse med et oplæg om konflikthåndtering. Der blev grint højt, reflekteret over egne mønstre og drøftet i plenum. Børnehjælpsdagens frivilligteam har en stor mangfoldighed i forhold til køn, alder, hjemmefronten og status i arbejdslivet – men ALLE fik noget brugbart med hjem, som kan bruges enten privat eller arbejdsmæssigt. Jeg kan varmt anbefale Signe, som gik ind i deltagernes egne oplevelser på en sober, troværdig og engageret måde, så man følte sig forstået og tryg til trods for, at konflikter er netop det modsatte og kan være et meget svært og ømtåleligt område."

Rikke Engskov Enslev, Programchef Børnehjælpsdagen


"Det var et meget fint foredrag med gode øvelser. Jeg har fået rigtig mange meget positive tilbagemeldinger. 
Det var relevant og vedkommende. Dejligt du medindrog folk og stillede spørgsmål. Det gjorde det levende."

Eva Jacobsen, Bispebjerg Hospital, Røntgenafd. (Mindfulness foredrag)

 

"Du skal have en stor tak for den pædagogiske dag, der blev afholdt i april. Det var dejligt at blive introduceret til teorierne omkring konflikthåndtering.

Det var en god ide at have øvelser og at disse foregik i små grupper. Det skabte en masse diskussioner, og der kom en masse forskellige perspektiver på."
Kasper Togeby, Lavuk

 


Signe Saxe Jessen. Cand.mag. Konfliktmægler, Kognitiv coach og Mindfulness-træner
Faksegade 10, kld. København Ø. (ved Trianglen).
Kontakt mob. 26 79 56 08 / Email: signe@korax.dk / CVR-nr. DK31835712