Konfliktmægling og individuelle samtaler ved professionel og erfaren konfliktmægler og kognitiv coach, cand.mag.

Relationen er din læremester

Konfliktmægling ved skilsmisse

Med professionel konfliktmægling før, under eller efter jeres skilsmisse får I den afgørende støtte til at komme igennem skilsmissen på en både økonomisk og menneskelig værdig måde. Vigtigst af alt er for de fleste at sikre at forældresamarbejdet og kommunikationen i den forbindelse kommer til at forløbe så problemfrit som muligt.

Har I ikke råd til at blive skilt og flytte fra hinanden, giver konfliktmægling jer støtten til at leve sammen på en mere holdbar måde. I får fundamentet for en langt bedre kommunikation, og I vi laver sammen klare spilleregler og aftaler for jeres fælles liv.

Resultatorienteret og tryg konfliktmægling ved skilsmisse
Konfliktmægling ved skilsmisse fungerer effektivt og hurtigt fordi I sættes sammen og støttes i en konstruktiv og fremadrettet dialog, der afsluttes med en for jer begge acceptabel og konstruktiv løsning. Frivillighed igennem hele forløbet er altid en forudsætning for en vellykket mægling.

I løbet af en eller få gange vil I opnå en fælles forståelse omkring jeres situation, og det der er vigtigt for jer i forløbet nu og fremover. Sammen og hver for sig.

Vælger i IKKE at tage en mægling sammen, men derimod at tale med venner, familie eller kollegaer om problemerne, vil I ofte hurtigt og uforvarende grave kløften imellem jer dybere, da jeres venner og familie typisk er loyale og tager parti i en så personlig samtale. Det er næsten umuligt at stå jer nær og samtidig agere helt neutralt i en skilsmissekonflikt hvor der er mange følelser på spil. Dermed trækker I ikke bare problematikken i unødvendigt langdrag, -  i værste fald trækker I for mange veksler på jeres omgangskreds og nære.  


Brug konfliktmægling ved skilsmisse før advokathjælp
Begynder I hver især med advokathjælp vil processen både blive mange gange dyrere end med konfliktmægling, da det forværrer og forlænger konflikten. Derfor er det afgørende at bruge konfliktmægling (ikke blot forligs- eller retsmægling) indtil I er helt klar til at underskrive de aftaler I sammen bliver enige om under mæglingsforløbet.

I udsendelsen fra 22. oktober 2012 på DR 1: "Skilsmisse - en fars forvandling", er vi to konfliktmæglere der rådgiver Peter, der har været skilt i 1 år. Her vises det hvor stor en forskel få timers rådgivning af professionelle mæglere kan gøre for Peter og eks-konens forældresamarbejde. (OBS: kan ikke længeres ses på dr.dk)


Kontakt professionel konfliktmægler Signe Saxe Jessen

Besøg min specialiserede hjemmeside for konfliktmægling ved skilsmisse

Læs artiklen "Konfliktmægling – redskaber til en traumefri skilsmisse" af konfliktmægler Signe Saxe Jessen (www.skilsmissen.net febr.09)

Udtalelser fra skilsmissemæglinger

"Kære Signe, du skal have stor tak for din gode mægling, den var vi begge, tror jeg, glade for. Vi har allerede forsøgt gult kort et par gange med held.
Jeg ville ønske at vi havde benyttet denne form for mange år siden, måske mange fejltolkninger kunne have været undgået?

Bedste hilsner N."

 

"Det er en lettelse af kaliber at tage en konfliktmægling. Jeg selv kunne lægge mig ned og sove i tre uger ovenpå flere års konflikt. Jeg føler mig frisat, fordi jeg har fået lov til at sige undskyld for min del – hvor en mægler har sikret, at den er blevet modtaget. Herudover har jeg fået lov at forklare mig om 10.000 småting, som det viste sig at XX havde en helt forvrænget billede af. Vores mægling var uden beskyldninger fra min side, hvilket gjorde at XX selv havde nogle små erkendelser undervejs. Dette kan virke som små skridt, men jeg tror, der er tale om kæmpe skridt for vores fælles fremtid  som deleforældre.

Jeg føler mig for min del fuldstændig fritstillet som aktør i konflikten. Jeg havde en klar følelse dagen efter konfliktmæglingen, at det var første dag i mit nye liv. Nu skal jeg kigge fremad. Jeg tror simpelthen ikke på, at XX kan tricke mig på samme måde fremadrettet, for jeg har fået lov at rydde op i det, der var mit – og det er jeg evigt taknemmelig for.

Hvis I har børn sammen, så anbefaler jeg det på det varmeste.
(...)  Kan ikke fatte mig i korthed om min begejstring for dette. smiley

Kvindelig part efter en mægling ved Signe Saxe Jessen der fandt sted nogle år efter en skilsmisse.

 


Signe Saxe Jessen. Cand.mag. Konfliktmægler, Kognitiv coach og Mindfulness-træner
Faksegade 10, kld. København Ø. (ved Trianglen).
Kontakt mob. 26 79 56 08 / Email: signe@korax.dk / CVR-nr. DK31835712