Konfliktmægling og individuelle samtaler ved professionel og erfaren konfliktmægler og kognitiv coach, cand.mag.

Relationen er din læremester

Kognitiv Coaching

Som kognitiv coach støtter jeg dig i at opnå indsigt i hvordan dine tanker påvirker og styrer dine følelser, dine kropsfornemmelser og dine handlinger.

Når vi taler om dine problemstillinger, ser vi sammen på de automatiske tankemønstre, du har, der åbenbarer de overbevisninger du har om dig selv, verden og andre mennesker. Vi ser på hvordan du bevidst og ubevidst har opstillet nogle leveregler for dig selv ud fra de overbevisninger. Det er leveregler du ikke går og tænker på. De er bare der i din baggage og der fra styrer de dit liv - ofte uden at du stiller spørgsmålstegn ved dem.

Hvis din problemstiling viser sig at være baseret på nogle negative og uhensigtmæssige overbevisninger, der spænder ben for dig, er det naturligvis dem vi skal have fat i og bearbejde. Første skridt er erkendelsen.

Dernæst handler det kognitive arbejde om at vende de uhensigtsmæssige automatiske tankemønstre til nogle der er mere realistiske og mere hensigtsmæssige for dit liv. Nogle som du både rationelt og følelsesmæssigt oplever er de helt rigtige for dig.

I et kognitivt samtaleforløb gennemgår du en personlig træning hvor du fra gang til gang afprøver dine nye indsigter der støtter dig positivt i livet. Dit hjemmearbejde mellem vores samtaler består i at træne helt specifikke tanke- og handlemønstre så du i praksis lærer og erfarer at du kan tænke anderledes om dig selv, andre mennesker og verden, så du dermed også oplever at føle og handle på en måde der virker bedre for dig.

Den kognitive metode indholder en stor værktøjskasse af redskaber, der alle fremmer din selvforståelse på en så praktisk måde, at du kan træne dem fra gang til gang. Den kognitive metode er så effektiv at den i dag er en af de mest brugte psykologiske metoder inden for arbejdet med mennesker i alle sektorer.

Jeg supplerer efter behov det kognitive arbejde med mindfulness opmærksomhedstræning, der fremelsker en mere mild og accepterende måde at rumme dig selv og andre. Læs mere om mindfulness opmærksomhedstræningen hos mig, klik her.

For personlige kognitive samtaler gå til Kontakt og sessioner

Klientudtalelser om Kognitiv Coaching

"Jeg er socialpædagog og har arbejdet med mennesker i 25 år. De sidste 15 år med psykiatriske problemstillinger. Jeg har modtaget coaching fra Signe flere gange. Signe har med sin varme og præcise empati forstået at guide mig til at få et overblik og fokus på hvad problemfeltet var.

Signe kan med sin store viden og erfaring give en bred vifte af redskaber, som har været brugbare. Signe kan med sin fine evne til at reflektere hurtigt finde andre veje i processen, hvis jeg føler at jeg har været låst fast. 
Signe har for mig været en stor støtte og inspiration!"
Conny Holst, Støtte- og kontaktperson i et socialcenter

"Jeg oplever Signe som en dygtig og professionel coach, med ro og overblik over situationen, der bliver arbejdet med. Coachingen er altid utrolig givende for mig, og jeg føler virkelig, at jeg får den hjælp jeg søger.
Som coach, formår Signe at finde frem til kernen i det enkelte arbejde, og jeg føler mig meget tryg ved den måde, der bliver taget hånd om situationen."

Anbefaling af Kognitiv coaching hos Signe Saxe Jessen, fra J. Hovedskou

"Signe Saxe Jessen har fungeret som min coach i 2008, hvor vi har drøftet både personlige og arbejdsmæssige problemstillinger.

Årsagen til at jeg har opsøgt coaching er, at livet i høj grad stiller store krav til evnen til at træffe de rette livsvalg. Det er derfor i mine øjne et stort etisk ansvar at coache, og jeg stiller høje krav til hvad en coach skal kunne.

Signe har til fulde levet op til mine forventninger om en tillidsvækkende, engageret og kyndig coach, og har allerede tidligt i forløbet givet mig relevante og konkrete redskaber og mål, som helt praktisk har hjulpet mig til at nå frem til de ting i livet, der driver mig i en positiv retning – til gavn for mig og min familie. 
Jeg kan derfor varmt anbefale Signe som coach og vejleder."
Anbefaling af Kognitiv coaching hos Signe Saxe Jessen fra A. Fasting

 

"Signe, du er en fantastisk støtte for mig når jeg har det svært. Du har en skøn evne til at vende tingene lidt på hovedet så jeg ser dem i et nyt perspektiv - og får ny energi på det hele. Du er så  skarp og samtidig så omsorgsfuld."
S. Østervang


Signe Saxe Jessen. Cand.mag. Konfliktmægler, Kognitiv coach og Mindfulness-træner
Faksegade 10, kld. København Ø. (ved Trianglen).
Kontakt mob. 26 79 56 08 / Email: signe@korax.dk / CVR-nr. DK31835712