Konfliktmægling og individuelle samtaler ved professionel og erfaren konfliktmægler og kognitiv coach, cand.mag.

Relationen er din læremester

Online konfliktmægling via videomøder - fortrolige formøder med parterne

Jeg laver konfliktmæglinger med familier i hele Danmark. Også selvom de ikke kan komme samlet til København. Med videomøder kan vi stadig gøre det trygt og sikkert at mægle. Dog forberedes det fælles mæglingsmøde altid med formøder med de enkelte parter, så jeg som mægler har et godt billeder af hver jeres situation, jeres ønsker og behov.

I skal ikke downloade noget, da jeg inviterer ved at sende et link, som åbner for et videomøde. I skal bare tænde jeres mikrofon og åbne for kameraet. Nogle har endda brugt deres mobil til videomøder med mig.

Selve mæglingsmødet, hvor alle parter deltager, kan både ske ved at I sidder alle i samme stue, eller at I sidder hver for sig. 

Mange er anspændte og nervøse for mæglingsmødet, for der er jo meget på spil. Men I skal vide, at jeg som mægler styrer hele mødet ret stramt, så det er maksimalt trygt for alle parter at være i. Jeg styrer hvem der taler og hvem der lytter, og jeg sikrer mig at det sagte bliver forstået på rette vis. Og at alle bliver hørt.

En online mægling vil prismæssigt se sådan ud

Formøder med begge parter fx 1 - 1,5 time á 800 kr. per time. = 1600 - 2400 kr. ialt
Fælles mæglingsmøde 3 timer á 1200 kr. per time = 3600 kr. ialt

Mange gange er dette forløb tilstrækkeligt. Og ellers aftaler vi et ekstra møde.

Der er altid mulighed for flere individuelle møder hvis en part har lyst til at få ekstra støtte. Og dette siges åbent, så alle ved at parten taler videre med mig for den ekstra støtte.

Opfølgningsmøde

For nogle er det rart at aftale et opfølgingsmøde nogle måneder efter mæglingen, så I sammen kan tale om hvad der går godt og hvad der stadig kan gå bedre. Her evaluerer vi også på jeres spilleregler og aftaler, om de overholdes eller hvad der udfordrer at følge dem.


"Har netop haft to møder/mægling via videolink, og det fungerer teknisk rigtig godt - det er både sikkert og trygt for alle deltagere. Vh. Per"


Signe Saxe Jessen. Cand.mag. Konfliktmægler, Kognitiv coach og Mindfulness-træner
Faksegade 10, kld. 2100 København Ø (ved Trianglen).
Kontakt mob. 26 79 56 08 / Email: signe@korax.dk / CVR-nr. DK31835712