Konfliktmægling og individuelle samtaler ved professionel og erfaren konfliktmægler og kognitiv coach, cand.mag.

Relationen er din læremester

Online konfliktmægling via videomøder

Jeg laver konfliktmæglinger med familier i hele Danmark. Også selvom de ikke kan komme samlet til København. Med videomøder kan vi let og enkelt samle alle fra de forskellige landsdele og stadig gøre det trygt og sikkert at mødes i en styret mæglingssamtale. Hvis I har brug for det, aftaler vi fortrolige formøder med de enkelte før det fælles mæglingsmøde, så jeg som mægler har et godt billede af hver jeres situation, jeres ønsker og behov - og så de enkelte parter er bedst muligt forberedt til mæglingsmødet. Men disse formøder er ofte ikke nødvendige. Det aftales typisk på et indledende kort telefonisk møde eller over mail, hvad vi gør.

I skal ikke downloade noget, da jeg inviterer ved at sende et link, som åbner for et videomøde. I skal bare tænde jeres mikrofon og åbne for kameraet. Nogle har endda brugt deres mobil til videomøder med mig.

Selve mæglingsmødet, hvor alle parter deltager, kan både ske ved, at I alle sidder i samme stue med to eller flere skærme, eller at I sidder i hver jeres rum/hjem. 

Mange er anspændte og nervøse for mæglingsmødet, for der er jo meget på spil. Men I skal vide, at jeg som mægler styrer hele mødet ret stramt, så det er maksimalt trygt for alle parter at være i. Jeg styrer, hvem der taler og hvordan der lyttes og gives tilbagemelding på en respektfuld og empatisk måde.. Jeg sikrer hermed også, at det sagte bliver forstået på rette vis. Og at alle bliver hørt.

En online mægling vil prismæssigt se sådan ud

Formøder med parter fx 1 - 1,5 time á 800 kr. per time. = 1600 - 2400 kr. ialt ved to personer
Fælles mæglingsmøde 3 timer á 1200 kr. per time = 3600 kr. ialt for to eller flere personer.

Mange gange er dette forløb tilstrækkeligt. Og ellers aftaler vi (et) ekstra møde(r).

Der er altid mulighed for flere individuelle møder, hvis en part har lyst til at få ekstra støtte. Og dette siges åbent, så alle ved at parten taler videre med mig for den ekstra støtte.

Opfølgningsmøde

For nogle er det rart at aftale et opfølgingsmøde nogle måneder efter mæglingen, så I sammen kan tale om, hvad der går godt og hvad der stadig kan gå bedre. Her evaluerer vi også på jeres spilleregler og aftaler, om de overholdes eller hvad der udfordrer at følge dem.
Et par udtalelser efter online vidomæglinger


"Kære Signe
Tak for ledelse af mødet i mandags. Ville bare lige skrive, at jeg synes, du gjorde det virkelig godt, og fik skabt rammerne for et trygt rum for en svær samtale. Tak for det."

Søster efter videomægling mellem 4 søskende


"Har netop haft to møder/mægling via videolink, og det fungerer teknisk rigtig godt - det er både sikkert og trygt for alle deltagere. Vh. Per"
 

"Kære Signe. Tak for en dejlig og konstruktiv eftermiddag. Det har hjulpet hele familien og vi er rigtig glade for det." J. Andersen


"Det er så skønt at kunne læne sig tilbage; at der er en mægler der styrer det hele. Det er en kæmpe lettelse, og vi kunne aldrig have gjort det her selv. Jeg er meget taknemmelig for at I alle ville deltage." Søsters udtalelse under online mæglingsforløb med 3 søskende, der sad i hver deres del af landet.


Signe Saxe Jessen. Cand.mag. Konfliktmægler, Kognitiv coach og Mindfulness-træner
Faksegade 10, kld. København Ø. (ved Trianglen).
Kontakt mob. 26 79 56 08 / Email: signe@korax.dk / CVR-nr. DK31835712