Konfliktmægling og individuelle samtaler ved professionel og erfaren konfliktmægler og kognitiv coach, cand.mag.

Relationen er din læremester

Bedre søvn med mindfulness - guidet CD download for voksne og børn

Har du problemer med at falde i søvn? Ligger du og kæmper med spekulationer, bekymringer, tanker du ikke kan slippe eller tankemylder?

Mindfulness kan hjælpe dig med at stilne tankerne og komme ned i kroppen og slappe af ved at give kroppen opmærksomhed.

På min cd ”Mind Master - Få styr på tanker, stress og uro. Mindfulness for dig og mig” har jeg udover de klassiske mindfulness øvelser lavet ”Sov godt”, hvor du bliver guidet igennem at mærke din krop fra hoved til fødder og mærke din vejrtrækning.

I baggrunden hører du stille bølger. Cd’en afslutter efterfølgende med lyden af bølger alene. Det er meget afslappende og afspændende – og giver en god rolig søvn.

Det har vist sig at mange der har købt cd’en også har været utrolig glade for netop track 6 "Sov godt", både børn og voksne.

129,00 DKK

Mindfulness cd - download nu

Prøvelyt gratis til mindfulnes CD'ens track 6: "Sov godt"

Anbefalinger af cd'en og særligt track 6: Sov godt

"Jeg købte cd’en da jeg lige var blevet sygemeldt pga stress. Da jeg gik hjemme, var jeg god til at få givet mig tid til at bruge cd’en, og den hjalp rigtig meget på mine søvnproblemer. Jeg havde prøvet 2 andre, og jeg har helt klart syntes at ”sov godt” tracket har virket bedst for mig.  Jeg synes at tracket med fokus på kroppen og tracket med fokus på vejrtrækning  har hjulpet mig til at skabe ro og afslapning. Jeg har brugt den, når jeg har haft oplevelsen af hjernen ”primer” af overaktivitet. "
Lene R.

"Jeg købte cd’en Mindfulness  til min datter på 12 år.  (...) Hun var begyndt at ligge vågen om natten. Én, et  sted, anbefalede meditation til at kunne sove bedre. Jeg søgte på nettet og  faldt over din cd. Jeg fik lagt “sæt dig til rette, og kom til stede”,  “mærk din krop” -krops scanningen og “sov godt” med bølgerne ned på hendes  Ipod, så hun kunne lytte til dem efter hun kom i seng. Allerede kort efter  kunne min datter mærke forskel og til sidst nåede hun ikke at høre cd’en  færdig før hun sov trygt. Efter 14 dage fik hun det bedre, og nu bruger hun den kun indimellem når hun igen kan mærke at det går galt."
Christina H

"I starten brugte jeg cd'en en del, og der er ikke nogen tvivl om det virker, men i en travl hverdag har det været svært at finde tiden. Jeg har med virkelig god effekt brugt den til at falde i søvn på." 
Margit K.


Signe Saxe Jessen. Cand.mag. Konfliktmægler, Kognitiv coach og Mindfulness-træner
Faksegade 10, kld. København Ø. (ved Trianglen).
Kontakt mob. 26 79 56 08 / Email: signe@korax.dk / CVR-nr. DK31835712