Konfliktmægling og individuelle samtaler ved professionel og erfaren konfliktmægler og kognitiv coach, cand.mag.

Relationen er din læremester

Anbefalinger og udtalelser
 

"Hej Signe. Vi vil lige sige tak for sidst Tak for din indsats i forhold til at bidrage til løsning af den/de konflikter, vi har bokset med i vores familie.
Vi følte os i kompetente og hjælpsomme hænder, både da vi skulle afdække de kernekonflikter, vi stod med, og da der skulle lyttes til os hver især, og endelig da der skulle findes værktøjer og indgås aftaler til håndtering af problematikkerne i fremtiden. Allerede nu er vi godt i gang med at afprøve tingene og indtil nu fungerer det helt, som vi havde håbet.
Vi ved, at vi vil komme til dig igen, hvis der skulle opstå yderligere problemer.
Endnu engang tak til dig😊
Stor hilsen fra Britta og Jesper"
 

"Tusind tak skal du have :-) vi er dig så taknemmelig for det, du har iscenesat sammen med os. S. og jeg har drukket kaffe og rosevin i dag i S.' have .... der er meget godt, der venter - og både S. og jeg er fyldt af taknemmelighed. Tak for dig - og skøn skøn sommer! Jeg vil anbefale dig, hvorend jeg kommer :-). Kærlig hilsen K."
Hilsen efter 3 timers mægling mellem bror og søster

 

"Vi er fem søstre  (i trediverne og fyrrerne) som har haft 2 x 4 timers mægling hos Signe Saxe Jessen:

J: Vi fik under mæglingen talt om emner, vi aldrig før havde berørt. På en konstruktiv måde fik vi alle hørt hinanden og rigtig lyttet til hinanden. Det fik os ud på den anden side uden vindere og tabere, men som en hel søskendeflok, der virkelig har lyst til at få det til at fungere.  

K: Det jeg sidder tilbage med efter mæglingen, er en stor lettelse over at kunne tage derfra med en hel anden følelse i kroppen end da vi ankom. Jeg har fået en tro på at vi kan have et fællesskab som søstreflok og jeg tror på en styrket relation mellem hver søster. For mig ser det ud som om at relationerne kan blive bedre end hvad de nogensinde har været før, da vi alle fem har et fælles udgangspunkt. Jeg føler at vi kan og gerne vil guide hinanden i den rigtige retning, når der opstår situationer hvor vi har brug for det. 

C: Signe hjalp os med at lytte til hinanden og dermed fik vi større forståelse for hinanden. Hun gav os vigtige redskaber til fremover at styrke relationen og opnå en lethed når vi er sammen. Hvor var det godt vi gjorde det. Vi kunne ikke have nået så langt uden hjælp fra Signe. Tak!

H: Nogle gange når man står i en situation hvor man ikke kan komme videre så bliver man nødt til at spørge om hjælp. Signe hjalp os med at vikle en situation ud så vi alle kunne lytte til hinanden og finde en fælles grund at arbejde fra. Signe fandt hurtigt ud af hvordan situtationen var og kunne guide os og give os de rigtige værktøj til at udvikle vores manglende kommunikation og  bygge vores søsterforhold op igen.

T: Mæglingen var en hård og intens oplevelse, men det var også en kæmpe lettelse undervejs i processen at erfare, at det rent faktisk er muligt gennem dialog at finde ind til hinanden og hinandens følelser og grundlæggende behov. Gennem mæglingen har Signe givet os en fælles, konstruktiv oplevelse og nye redskaber, så vi også fremover kan møde, lytte til og tale med hinanden med åbne, nysgerrige og empatiske sind. 

Vi er dybt taknemlige over, at mæglingen gik så godt. Vi kunne ikke have gjort det uden Signes kyndige vejledning."
Anbefaling af konfliktmægling fra 5 søstre der havde mæglingsproces over to dage i træk. Se artikel i Magasinet Psykolog, juni 2017, om mæglingen med søstrene, klik her

 

"Det var guld værd at du var der, Signe. Det blev klart hvad de forskellige – uden at vide det - gjorde der optrappede konflikten. Samtidig blev det klart hvad de enkelte kunne gøre for få løst op for tingene og komme hinanden i møde i stedet for at tricke hinanden som de tidligere gjorde. Der var mange misforståelser og flere følte at de hele tiden løb panden mod en mur. Og det gjorde de sandelig også, fandt vi ud af. Og vi forstod hvorfor. Tingene havde været anspændte i så lang tid og jeg tror ikke vi kunne have fået løsnet op for det uden en tredje person."
Opfølgning på familiemægling ved Signe Saxe Jessen mellem 7 personer i 3 timer hos familien.


"Kære Signe. En stor tak til dig for den store og professionelle hjælp du har ydet for min søster og jeg samt for gode og brugbare ord og modeller vedhæftet også til god brug i videre sammenhænge. Du skal vide at du netop er det menneske der formåede at løse den svære situation vi var havnet i og give os vigtige input at arbejde videre med i forståelsen af os selv og vores forskellige behov og handlinger- Tak for det! (J.) og jeg enige om ovenstående og er nu forsonet på bedste vis.
Vender absolut tilbage hvis behovet måtte opstå. Kærlige hilsener C"

Tilbagemelding på 2 timers mæglingsmøde mellem to søstre
 

"Der sker gode ting i familien nu. Det hjalp RIGTIG meget, og din hjælp har været alle pengene værd. Vi var til det famøse julearrangement i lørdags, og alt gik rigtig fint.""Det var spot on, du var dygtig! Jeg er selv inden for faget, og det er nok sundt selv at prøve at sidde på "den anden side"."
Hhv. søn og svigerdatter efter en 4 timers familiemægling - tre persone
 

"Det var rigtig godt at få talt sammen, og jeg tror egentlig ikke, vi nogensinde har talt sådan sammen. Det var dog også en rigtig hård aften. Det har i hvertfald givet mig grund til at efter rationalisere både mine tanker og handlinger. Jeg tror på, at vi kommer godt igennem og får det rigtig godt fremover. 
Rigtig mange tak for din hjælp og vejledning.
Kvindelig deltager i familiemægling

 

Hej Signe, Tak for sessionen igår. Det var super den måde du håndterede det på. 
Mvh Maria
 

"... Det er gået rigtig rigtig godt efterfølgende. NN blev 2 timer efter vores konfliktmæglingsmøde og han og XX har været hos os flere gange og det er næsten – dog på nær lidt historik – som om vi ikke har haft et brud. Vi har ”fået ryddet op” og jeg fornemmer bestemt også at NN ser positivt fremad.

Jeg er dog sikker på, som du også nævnte, at dette ”brud” trods alt har givet en os alle en tænkepause og ikke mindst stof til eftertanke og fremadrettet. Samtidig har det været en øjenåbner og at man ikke skal tage alt for givet og hvor forbundet vi, trods alt er til hinanden.
Jeg har sat rigtig stor pris på din professionelle hjælp – TAK."
Udtalelse fra moren efter en familliemægling ved Signe Saxe Jessen. Mæglingen blev indledt med en individuel samtale med hhv. forældre og søn. Selve mæglingsmødet varede tre timer hos familien. 

 

”Det er en lettelse af kaliber at tage en konfliktmægling. Jeg selv kunne lægge mig ned og sove i tre uger ovenpå flere års konflikt. Jeg føler mig frisat, fordi jeg har fået lov til at sige undskyld for min del – hvor en mægler har sikret, at den er blevet modtaget. Herudover har jeg fået lov at forklare mig om 10.000 småting, som det viste sig at NN havde en helt forvrænget billede af. Vores mægling var uden beskyldninger fra min side, hvilket gjorde at NN selv havde nogle små erkendelser undervejs. Dette kan virke som små skridt, men jeg tror, der er tale om kæmpe skridt for vores fælles fremtid  som deleforældre. Jeg føler mig for min del fuldstændig fritstillet som aktør i konflikten. Jeg havde en klar følelse dagen efter konfliktmæglingen, at det var første dag i mit nye liv. Nu skal jeg kigge fremad. Jeg tror simpelthen ikke på, at NN kan tricke mig på samme måde fremadrettet, for jeg har fået lov at rydde op i det, der var mit – og det er jeg evigt taknemmelig for. Hvis I har børn sammen, så anbefaler jeg det på det varmeste.
(...)  Kan ikke fatte mig i korthed om min begejstring for dette. smiley
Kvindelig part efter en mægling ved Signe Saxe Jessen der fandt sted nogle år efter en skilsmisse.

 

"Kære Signe. Tak for i går og for det tilsendte! Det var 2 meget givtige timer, som fik taget hul på en længe savnet snak. Konflikten blev bragt 'legalt' frem i lyset, så vi bagefter kunne samle op fra besøget hos dig samt prøve at holde hinanden fast på at vi nok trænger til at justere på vores adfærds- og reaktionsmønstre. Det er derfor også godt, vi har fået dine noter fra mødet og plancherne - jeg tænker vi måske lettere kan tage emner op fremover med reference hertil. Jeg tror ikke det er klaret med i går alene - men vi har fået et godt udgangspunkt for at komme videre - lidt klogere. Så tak for to gode møder foreløbig - jeg vil ikke afvise at kontakte dig igen. Mange hilsener J."
Tilbagemelding på et 1:1 formøde og 2 timers mæglingsmøde mellem to søstre

 

"Det var rigtig godt, og jeg er glad for at få luft for mine følelser og oplevelser i forhold til NN, at "normalt" tænkende mennesker kunne overvære vores "skænderi" og hjælpe med at sætte vores meninger og opfattelser lidt i relief for hinanden. Jeg fornemmede, at NN virkelig tog det ind, og jeg fik da også en bedre forståelse af NN's adfærd.

Sidst i mæglingen så jeg en NN, der helt havde paraderne nede og viste sin sårbarhed. Det var helt klart sundt for NN at få den dimension med, og for mig gav det en følelse af at se en NN, jeg meget sjældent har set, og som fik mig et skridt nærmere på respekt og at kunne tilgive NN."

Evaluering fra mandlig part efter en mægling ved Signe Saxe Jessen og co-mægler."Jeg vil gerne takke jer begge for et godt arbejde, det var positivt. Jeg er utrolig glad for at NN var positiv :o) "
Fra part efter mediation ved Signe Saxe Jessen og co-mægler"Jeg har brug for det indre arbejde (mindfulness), og jeg har meget brug for de værktøjer du har med kommunikationen. Jeg skal øve mig til når situationerne opstår med NN. "
L. K. under individuelt forløb Signe Saxe Jessen"Jeg synes det er topprofessionelt. Det er skønt at få taletid hvor vi ikke afbryder hinanden som vi normalt gør. Det er fedt med talking stick, det skaber en god ro. Du tager godt hånd om os."
Udtalelse fra deltager efter en konfliktmægling med et orkester ved Signe Saxe Jessen. Artikel med samme orkester efter gruppemæglingen, i Musikeren maj 2009:   "Lad mægleren tage konflikten"

 

"Jeg vidste slet ikke det havde gået dig sådan på. At det med NN dengang havde betydet så meget. Jeg vidste ikke at du så mig sådan."
Brudstykke fra dialog mellem to søskende efter tre timers konfliktmægling ved Signe Saxe Jessen."Jeg troede simpelthen vi måtte give op efter to timer. Det så ud til at blive værre og værre. Men så skete der pludselig et gennembrud imellem dem... da NN indså at  .... Jeg bliver virkelig fyldt af lykke når mennesker er så fantastiske. Når de tør gå ind i det og give noget af sig selv".
Min egen udtalelse til min co-mægler efter en tre-timers mægling der afsluttede en fastlåst fem år gammel konflikt mellem to søskende."Jeg er socialpædagog og har arbejdet med mennesker i 25 år. De sidste 15 år med psykiatriske problemstillinger. Jeg har modtaget coaching fra Signe flere gange. Signe har med sin varme og præcise empati forstået at guide mig til at få et overblik og fokus på hvad problemfeltet var.

Signe kan med sin store viden og erfaring give en bred vifte af redskaber, som har været brugbare. Signe kan med sin fine evne til at reflektere hurtigt finde andre veje i processen, hvis jeg føler at jeg har været låst fast. 
Signe har for mig været en stor støtte og inspiration!"
Conny Holst, Støtte- og kontaktperson i et socialcenter"Jeg oplever Signe som en dygtig og professionel coach, med ro og overblik over situationen, der bliver arbejdet med. Coachingen er altid utrolig givende for mig, og jeg føler virkelig, at jeg får den hjælp jeg søger.
Som coach, formår Signe at finde frem til kernen i det enkelte arbejde, og jeg føler mig meget tryg ved den måde, der bliver taget hånd om situationen."

Anbefaling af Kognitiv coaching hos Signe Saxe Jessen, fra Jesper Hovedskou"Signe Saxe Jessen har fungeret som min coach i 2008, hvor vi har drøftet både personlige og arbejdsmæssige problemstillinger.

Årsagen til at jeg har opsøgt coaching er, at livet i høj grad stiller store krav til evnen til at træffe de rette livsvalg. Det er derfor i mine øjne et stort etisk ansvar at coache, og jeg stiller høje krav til hvad en coach skal kunne.

Signe har til fulde levet op til mine forventninger om en tillidsvækkende, engageret og kyndig coach, og har allerede tidligt i forløbet givet mig relevante og konkrete redskaber og mål, som helt praktisk har hjulpet mig til at nå frem til de ting i livet, der driver mig i en positiv retning – til gavn for mig og min familie. 
Jeg kan derfor varmt anbefale Signe som coach og vejleder."
Anbefaling af Kognitiv coaching hos Signe Saxe Jessen fra Anna Fasting
 

"Signe, du er en fantastisk støtte for mig når jeg har det svært. Du har en skøn evne til at vende tingene lidt på hovedet så jeg ser dem i et nyt perspektiv - og får ny energi på det hele. Du er så  skarp og samtidig så omsorgsfuld."
S. Østervang.."Det var en rigtig brugbar samtale, jeg fik virkelig det jeg havde brug for: nogle værktøjer og en meget personlig vurdering og en indlevende og respektfuld rådgivning, samt nogle gode spørgsmål som lagde op til reflektion. Det vil jeg gerne takke for..."
S. Bergman

 

"Tak for denne omgang gav os alle en masse ikke mindst mig, har været en hård tid men det hjælper mig rigtigt meget at få tingene vendt og finde nogle små værktøjer til at hjælpe mig i hverdagen." B. 
 

Gå til Kontakt og sessioner


Signe Saxe Jessen. Cand.mag. Konfliktmægler, Kognitiv coach og Mindfulness-træner
Faksegade 10, kld. København Ø. (ved Trianglen).
Kontakt mob. 26 79 56 08 / Email: signe@korax.dk / CVR-nr. DK31835712