Konfliktmægling og individuelle samtaler ved professionel og erfaren konfliktmægler og kognitiv coach, cand.mag.

Relationen er din læremester

Få en fuld instruktion til at træne mindful opmærksomhed,
mindful koncentration og mindful selvindsigt når det passer dig. 


CD'en indeholder også to populære tracks med afslapningsguide og bølger.
"Sov godt" og de efterfølgende bølger bruges af både børn og voksne.

Læs mere om mindfulness og søvn samt udtalelser her.

Mind Master - få styr på tanker, stress og søvnbesvær
Mindfulness for dig og mig

1: Intro til mindfulness   3:28
2: Sæt dig til rette - og kom til stede  3:00
3: Mærk din krop – kropsscanning  6:18
4: Koncentrationstræning – tæl dit åndedræt 5:54
5: Mindfulness meditation (indsigtsmeditation) 10:18
6: Sov godt, bølger og afslapning med guide 11:06
7: Bølger - afslapning uden guide    8:00

Udtalelser om Mindfulness cd'en

"Når man arbejder med mindfulness findes der et hav af forskellige Cd’er med mindfulness instruktioner. I min søgen efter en instruktion til et begynderhold, stødte jeg på Signe Saxe Jessens fine ”Mind Master”. Signe har en rigtig god stemme, hendes instruktioner er nemt at følge, og hendes udtryksmåde virker velovervejet og sikker. Kropsscanningen, åndedrætsøvelsen og meditationen har en god længde for begyndere, der gerne vil starte med at træne. I slutningen af Cd’en findes en lille afspændingsøvelse med nogle beroligende bølge – lyde fra havet. Denne øvelse kan være meget rart at bruge inden man falder i søvn. Jeg kan varmt anbefale ”Mind Master” som en introduktion til at træne ”mindfulness”.
Sylvia Johannsen, mindfulness instruktør.

 

“Jeg benyttede med stor glæde din CD, da jeg blev sygemeldt  med stress - det er en rigtig god starter CD, da numrene er relativt korte. Jeg bruger åndedrættet til at skabe ro, når jeg kører bil, når jeg går tur, og når jeg hviler.
Jeg kan også stoppe op og kigge på mine tanker og sige, "nå er det nu jer igen" og herefter aftager de i styrke. “
Ann


"Jeg har været sygemeldt med stress og købte i den anledning din cd. Den har været og er stadig en stor hjælp for mig og har vist sig at være den mest brugbare af dem jeg har fået fat i. Jeg bruger stadig cd'en næsten dagligt i min frokostpause. jeg har mest gjort brug af kropsscanningen og åndedræts meditationen og så har jeg også brugt de to sidste tracks med afslapning og bølgebrus når jeg har haft svært ved at falde i søvn."
Anja L. G.

 

"Jeg er glad for din cd. Jeg lærte trancendental meditation i 1974 og har mediteret siden. Dog ikke helt regelmæssigt. Jeg bruger din afspænding, når jeg er særlig urolig. Den hjælper mig til at holde fokus. Ellers anvender jeg TM .
Jeg har videresendt den til mine børn. De synes den hjælper til at falde i søvn."
 Anne-Grethe


"Jeg har brugt din CD i forbindelse med stres og uro. Jeg bruger især åndedrætsøvelserne og meditationen fra CD'en, som jeg selv syntes er med til at hjælpe mig på andre tanker end selve mit arbejde. Jeg syntes selv, at jeg er blevet mere bevidst på mine stressorer og bruger gerne tiden jeg har for mig selv på netop meditationen. Jeg kan varmt anbefale din CD til andre." Michael


"Jeg har været meget glad for cd'en. Det er første gang, jeg stifter bekendskab med mindfulness, og jeg synes, det er et interessant værktøj.
 
Jeg havde intentioner om at søge for at bruge cd'en flere gange om ugen, men ligesom med så mange andre ting, man gerne vil, bliver de gode intentioner væltet af dagligdagen.
 
Men - jeg har haft stor glæde af at bruge cd'en, specielt "koncentrationstræning" og "mindfulness meditation", når jeg bliver følelsesmæssigt ude af balance - vred, ked af det, skuffet. I disse situationer fylder de frustrerede tanker meget, og det er svært at få dimentionerne i forhold til alle de gode ting i mit liv til at falde på plads. Tankerne kører i ring, mit mindreværd kommer igen op til overfladen, selvom min fornuft forsøger at argumentere imod, og min søvn bliver også meget påvirket af disse tanker og følelser. I disse situationer har jeg fundet ud af at "tage det i opløbet" med de to nævnte øvelser, forstået på den måde, at så snart jeg har muligheden for det, finder jeg tid til at lytte til øvelserne og få mere fred i sindet. Jeg tror, det bedste ord at beskrive det med er ACCEPT. Accept af at tankerne er der, og accept af mig selv, fordi jeg bliver bevidst om at jeg ikke ER mine tanker og følelser. På den måde får jeg mere ro indeni og forstyrres ikke så voldsomt af tankerne, og dermed kommer der bedre balance i tingene igen." M. Wiberg


Signe Saxe Jessen. Cand.mag. Konfliktmægler, Kognitiv coach og Mindfulness-træner
Faksegade 10, kld. København Ø. (ved Trianglen).
Kontakt mob. 26 79 56 08 / Email: signe@korax.dk / CVR-nr. DK31835712