Konfliktmægling og individuelle samtaler ved professionel og erfaren konfliktmægler og kognitiv coach, cand.mag.

Relationen er din læremester

Mindfulness træning & CD Download

Mindfulness som metode er i dag bredt anerkendt af psykologer, terapeuter og læger m.fl. i kraft af sin effektive måde at skabe ro i sindet.
Mindfulness bruges i særdeleshed i forbindelse med kognitiv terapi. I lægeverdenen er mindfulness primært brugt som en smerte- og stresshåndterende metode.

Mindfulness træning opøver ikke kun din evne til indre ro, men lader dig træde et skridt tilbage og styrker dig i en mere rummelig og accepterende tilgang til dig selv, andre mennesker og til livet generelt. Læs mere om mindfulness træningen nederst på siden.

Køb mindfulness cd download og kom i gang i dag

Begynd at træne mindfulness opmærksomhed med denne klassisk guidede cd, der er populær både blandt begyndere og øvede.

Med denne mindfulness CD får du en fuld instruktion til at træne mindful opmærksomhed, mindful koncentration og mindful selvindsigt når det passer dig.

Se anbefalingerne af cd'en nedenfor.

Udover mindfulness meditationer indeholder cd'en to populære tracks med afslapningsguide og bølger. Tracket "Sov godt" og de efterfølgende bølger bruges af både børn og voksne. Læs mere om mindfulness og søvn samt udtalelser om de to afslapningstracks her.

129,00 DKK

Mindfulness cd - download nu

Mind Master - få styr på tanker, stress og søvnbesvær
Mindfulness for dig og mig

1: Intro til mindfulness   3:28
2: Sæt dig til rette - og kom til stede  3:00
3: Mærk din krop – kropsscanning  6:18
4: Koncentrationstræning – tæl dit åndedræt 5:54
5: Mindfulness meditation (indsigtsmeditation) 10:18
6: Sov godt, bølger og afslapning med guide 11:06
7: Bølger - afslapning uden guide    8:00

149,00 DKK

Mindfulness cd - modtag den med posten

Læs her om mindfulness som soveredskab. Cd'en indeholder som noget ekstra et track der giver dig en dyb hvilende tilstand, brug det som powernap eller til at falde godt i søvn om natten.

Cd'en er produceret og indtalt af Signe Saxe Jessen, Mindfulness træner. 
Hent fuldt cover for- og bagside til Mind Master her (PDF), klik her

Prøvelyt gratis til mindfulnes CD'en her (track 5)

 

Anbefalinger af Mindfulness CD'en

"Tak for det - meget brugbart. Behagelig stemme, passende pauser. Kan anbefales."
Alice Persson"


"..har lyttet til den gratis version på nettet. Stor ros til dig, det virkede så godt. Dejligt at lytte til din meget behagelige stemme."
M. Kock


"Når man arbejder med mindfulness findes der et hav af forskellige Cd’er med mindfulness instruktioner. I min søgen efter en instruktion til et begynderhold, stødte jeg på Signe Saxe Jessens fine ”Mind Master”. Signe har en rigtig god stemme, hendes instruktioner er nemt at følge, og hendes udtryksmåde virker velovervejet og sikker. Kropsscanningen, åndedrætsøvelsen og meditationen har en god længde for begyndere, der gerne vil starte med at træne. I slutningen af Cd’en findes en lille afspændingsøvelse med nogle beroligende bølge – lyde fra havet. Denne øvelse kan være meget rart at bruge inden man falder i søvn. Jeg kan varmt anbefale ”Mind Master” som en introduktion til at træne ”mindfulness”.
Sylvia Johannsen, mindfulness instruktør.

 

“Jeg benyttede med stor glæde din CD, da jeg blev sygemeldt  med stress - det er en rigtig god starter CD, da numrene er relativt korte. Jeg bruger åndedrættet til at skabe ro, når jeg kører bil, når jeg går tur, og når jeg hviler.
Jeg kan også stoppe op og kigge på mine tanker og sige, "nå er det nu jer igen" og herefter aftager de i styrke. “
Ann

"Jeg har været sygemeldt med stress og købte i den anledning din cd. Den har været og er stadig en stor hjælp for mig og har vist sig at være den mest brugbare af dem jeg har fået fat i. Jeg bruger stadig cd'en næsten dagligt i min frokostpause. jeg har mest gjort brug af kropsscanningen og åndedræts meditationen og så har jeg også brugt de to sidste tracks med afslapning og bølgebrus når jeg har haft svært ved at falde i søvn."
Anja L. G.

 

"Jeg er glad for din cd. Jeg lærte trancendental meditation i 1974 og har mediteret siden. Dog ikke helt regelmæssigt. Jeg bruger din afspænding, når jeg er særlig urolig. Den hjælper mig til at holde fokus. Ellers anvender jeg TM .
Jeg har videresendt den til mine børn. De synes den hjælper til at falde i søvn."
 Anne-Grethe


"Jeg har brugt din CD i forbindelse med stres og uro. Jeg bruger især åndedrætsøvelserne og meditationen fra CD'en, som jeg selv syntes er med til at hjælpe mig på andre tanker end selve mit arbejde. Jeg syntes selv, at jeg er blevet mere bevidst på mine stressorer og bruger gerne tiden jeg har for mig selv på netop meditationen. Jeg kan varmt anbefale din CD til andre." Michael


"Jeg har været meget glad for cd'en. Det er første gang, jeg stifter bekendskab med mindfulness, og jeg synes, det er et interessant værktøj.
 
Jeg havde intentioner om at søge for at bruge cd'en flere gange om ugen, men ligesom med så mange andre ting, man gerne vil, bliver de gode intentioner væltet af dagligdagen.
 
Men - jeg har haft stor glæde af at bruge cd'en, specielt "koncentrationstræning" og "mindfulness meditation", når jeg bliver følelsesmæssigt ude af balance - vred, ked af det, skuffet. I disse situationer fylder de frustrerede tanker meget, og det er svært at få dimentionerne i forhold til alle de gode ting i mit liv til at falde på plads. Tankerne kører i ring, mit mindreværd kommer igen op til overfladen, selvom min fornuft forsøger at argumentere imod, og min søvn bliver også meget påvirket af disse tanker og følelser. I disse situationer har jeg fundet ud af at "tage det i opløbet" med de to nævnte øvelser, forstået på den måde, at så snart jeg har muligheden for det, finder jeg tid til at lytte til øvelserne og få mere fred i sindet. Jeg tror, det bedste ord at beskrive det med er ACCEPT. Accept af at tankerne er der, og accept af mig selv, fordi jeg bliver bevidst om at jeg ikke ER mine tanker og følelser. På den måde får jeg mere ro indeni og forstyrres ikke så voldsomt af tankerne, og dermed kommer der bedre balance i tingene igen." M. Wiberg

Om mindfulness træningen
Mindfulness træning kan blive begyndelsen til mere ro i din krop, og i dine tanker og følelser. Du får i mindfulness nogle metoder du kan bruge dagligt og når du er urolig og stresset.

Mindfulnesstræningen gør dig bedre til at mærke dig selv. Og at acceptere det der fylder dig. At føle dig ok – uanset hvad du rummer. Du træner at mærke tanker og følelser for straks efter at slippe dem ved hjælp af en enkel åndedrætsteknik. Gradvist oplever du hvordan du kan slippe fx vrede uden at skulle reagere på den.

Når du dagligt giver dig selv et frirum til at mærke efter og acceptere det der fylder dig, bliver overvældende tanker og følelser mindre påtrængende.

Du træner din bevidsthed så den ikke længere ukontrolleret styrer dig, men du styrer den. For med denne træning kan du lære at styre din opmærksomhed. Du vælger hvor du vil fokusere. Meget af træningen består derfor i at du flytter din opmærksomhed fra sted til sted.
Uhensigtsmæssige handlinger forklares ofte med: ”Jeg var ude af mig selv”, ”Jeg var helt ved siden af mig selv”, ”det løb af med mig”.

Og det kan ske for os alle. Men træningen her handler om at vi bliver i os selv og styrer vores sind, så ikke det løber af med os.

Man kan sige at du bliver mere Dig, mere autentisk, med træningen i mindfulness.

Jo mere disciplin du har, jo større effekt vil du opleve af træningen. Brug 15-20 minutter dagligt. Oplev det som et indre brusebad, der lige som det fysiske brusebad ikke har en varig effekt.  Du er derfor nødt til at træne jævnligt.

Du kan som stadig flere mennesker gør, også tage et flerdages mindfulness retreat i Danmark eller udland, men du må stadig træne hjemme og holde ved lige.


Signe Saxe Jessen. Cand.mag. Konfliktmægler, Kognitiv coach og Mindfulness-træner
Faksegade 10, kld. København Ø. (ved Trianglen).
Kontakt mob. 26 79 56 08 / Email: signe@korax.dk / CVR-nr. DK31835712